Lue asiakkaidemme kokemuksia Tilitoimisto Auctorasta

Meillä Tilitoimisto Auctorassa asiakas on aina palvelun keskiössä!
Meillä palvelu on ystävällistä, henkilökohtaista ja ammattitaitoista. Kuuntelemme ja olemme aina valmiita kehittämään ja kehittymään. Muun muassa näistä syistä asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä.
Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista alla.

  • Tyytyväisiä asiakkaita 91% 91%
  • Kuinka moni nykyasiakas suosittelee Auctoraa 89% 89%
  • Asiakkaat pilvipalveluissa 93% 93%

Trustmary kyselytutkimus marraskuu 2020

Asiakastyytyväisyystutkimus 2020

(Puolueeton Trustmary:n tutkimus)

Nopea, kustannustehokas ja ammattitaitaoinen.

Ari Kuosma

Provia Isännöinti Oy

Täydellistä ei ole olemassa, mutta lähelle pääsevät.

Risto Luukka

Car Paint Center Helsinki Oy

Palvelu hyvää ja toimivaa.

Jari Patosalmi

Sydänmuuraus Oy / Vantaa

Minulle nimetty oma kirjanpitäjä vastaa hyvin nopeasti kyselyihini. Fennoa-järjestelmä on aivan erinomainen ja yrityksen talouden reaaliaikainen seuranta onnistuu vaivattomasti.

Pekka Mikkola

Kokonaisuus toimii sujuvasti. Kaikkiin kysymyksiin olen saanut nopeasti vastauksen. Ammattitaitoa löytyy.

Antti Ylätalo

Matkailukonsultit Ky / Kouvola

Service availability, personnel skills, counseling and friendliness.

Kari Neulaniemi

TDTS Oy / Vantaa

Todella henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Kaikki sujuu Auctoran kanssa erittäin hyvin. Hyvää ja tarkkaa työtä tietenkin myös. Suosittelemme!

Anna K

Benecom / Vantaa

Asiakaskokemus: Kuninkaan Lohet

”Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle”

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa asiakkailleen elämyksellisiä ravintolapalveluita sekä erinäköisiä tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Kun taloushallinnosta vastaa luotettava kumppani, helpottuu Kuninkaan Lohien arki huomattavasti. Yhdessä Auctoran kanssa töitä tehdään ihmiseltä ihmiselle.

Kuninkaan Lohien tunnelmallisessa miljöössä on tarjolla todella laaja kirjo erilaisia aktiviteetteja, mm. joogaa, luontoterapiaa, kokkikouluja, Survival Game ja Pakopeli. Kuninkaan Lohien upeat maisemat ja luonto keskellä pääkaupunkiseutua luovat rentouttavat puitteet pakoon arjesta.

Haluamme Kuninkaan Lohissa tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Hyödynnämme historiallista miljöötämme ja ympäröivää luontoa vahvasti inspiraationa ruokatuotteissamme. Haluamme vaalia perinteisiä ruuanvalmistustapoja, kuten savustusta ja loimutusta, sekä parhaita kotimaisia raaka-aineita, lähituotteita ja kauden makuja.

– Meidän vahvuutemme on elämyksien tuottaminen. Jo se, että tulee meille vaikka pelkästään lounaalle, on elämys. Meillä käy päivittäin lounaalla noin 250 henkeä ja tarjoamme heille maukasta lounasta maalaismiljöössä. Kokonaisvaltainen elämys on se syy, minkä takia meille ajetaan kimppakyydeillä esim. Espoosta asti keskellä päivää, kertoo toimitusjohtaja Mika Turunen.

Osaava kumppani helpottaa arkea

Kuninkaan Lohien ja Auctoran yhteistyö alkoi ensin hyvin tyypillisesti niin, että taloudesta vastasi sisäisesti Kuninkaan Lohien oma talouspäällikkö ja Auctora toimi erillisenä tilitoimistona. Kun talouspäällikkö jäi äitiyslomalle, päätettiin kaikki oleelliset taloushallintoon liittyvät asiat siirtää sen ajaksi Auctoran vastuulle.

– Tällä hetkellä yhteistyömme on todella tiivistä. He hoitavat meidän taloushallintomme käytännössä katsoen lähes kokonaan, Turunen toteaa.

– Arjessa iso helpottava tekijä on se, että kun soittamme Auctoraan, niin kyseinen ihminen tietää tasan tarkkaan, mistä puhutaan. Yrityksemme on heille tuttu ja heillä on olemassa valmiit datat ja muut tiedot. He pääsevät tietoihin suoraan käsiksi sekä katsomaan ja tarkistamaan tarvittavia asioita, Turunen sanoo.

Asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle

Yhteistyö on sujunut Turusen mukaan todella hyvin. Hänen mieleensä ei tule mitään, mikä ei olisi toiminut. Jos mieleen on tullut esimerkiksi jokin kehitysehdotus, on asiat aina keskustelu läpi ja sitten tehty niihin tarvittavia muutoksia.

– He reagoivat asioihin hyvin herkästi. Arvostan sitä, Turunen painottaa.

– Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle. Toiminta on nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista. Siinä se, Turunen kiteyttää.

Koe sinäkin tilitoimiston uusi, ystävällisempi ulottuvuus!

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun.
Hiotaan yhdessä yrityksestäsi timantti!

Lähetä viesti, niin olemme yhteydessä sinuun.

15 + 6 =

Soita meille 040 482 4225 tai piipahda kahville

Tilitoimisto Auctora Oy
Äyritie 12 B, Presto-talo
01510 Vantaa

Tilitoimisto Auctora