kesäkuu 2024 Uutiskirje
website facebook instagram linkedin 

Auctoran Uutiskirje

Ajankohtaista tietoa kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyen.

Verotuksen ja omistamiseen liittyvän juridiikan kokenut moniosaaja

Haluamme huolehtia yhtiöstäsi sekä sinusta yrittäjänä. Tiedämme, että yrittäjyyden varrella tulee vastaan monenlaisia asioita, hetkiä ja kysymyksiä, joihin olisi hyvä reagoida oikeassa hetkessä, oikealla tavalla.
On tärkeää saada varmuutta, ennakoida ja optimoida liiketoimintaansa sekä pysähtyä ajoittain miettimään omia hyötyjään yrittäjänä. Tätä varten on räätälöity AuctoraTurva-palvelumme.

Auctora Taloussihteeri kuva

Varaa maksuton tapaaminen

Olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden tavata yhdessä AuctoraTurva yhteistyökumppanimme, Lakiasiaintoimisto PreLexin vero -ja yritysjuridiikan asiantuntijan.
Tarkoituksena on lyhyesti kartoittaa tilannettasi ja sparrata sinua tärkeissä ja huomioon otettavissa asioissa yrittäjyyden ympärillä. Haluamme samalla varmistaa, että sinulla on huomioituna kaikki tarvittavat ja olennaiset asiat liiketoiminnan, verotuksen ja omistajien hyötyjen näkökulmasta.

Voimme tutkia mm. Miten optimoida verotusta ja saada sitä kautta säästöjä euroissa? Ovatko kaikki sopimukset ja yrittäjille tärkeät asiakirjat kunnossa sekä ajan tasalla – vastaavatko ne tämänhetkisiä tarpeita ja strategiaa? Minkälaisia suunnitelmia on tulevaisuutta ajatellen ja miten ne vaikuttavat talous/vero/riskienhallintaan liittyviin asioihin? Mitkä asiat ovat jo nyt kunnossa ja mitä asioita voisi vielä parantaa/kehittää, saaden luotua lisähyötyjä? Halutessasi voimme pureutua sinua eniten kiinnostaviin asioihin ja saat myös samalla vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi ja ohjeita tämänhetkiseen tilanteeseesi sekä tulevaisuutta varten.

Tapaaminen järjestetään Teams:n kautta tai tilitoimistomme tiloissa. Tapaaminen on tunnin kestoinen ja sinulle/teille maksuton. Tapaaminen ei sido tai velvoita mihinkään.

Hyödynnä tämä mahdollisuus ja ilmoita kiinnostuksestasi tapaamiseen 19.6.2024 mennessä, vastaamalla suoraan Lakiasiaintoimisto PreLex:n asiakkuusjohtajalle: tomi.lalu@prelex.fi, kiitos.
Tapaaminen voidaan sopia joustavasti kesä-syyskuun ajanjaksolle.

Lue lisää nettisivuiltamme

Kaikki yritystoiminnan palvelut

  • Yrityksen perustaminen
  • Yrityksen kasvun palvelut
  • Yrityksen perustoiminnot

Palvelut kehittämiseen sekä Yrityksen myyntiin

  • Kuten yritysjärjestelyt
  • Osakassopimukset
  • Sukupolvenvaihdos
  • Yrityksen arvomääritys

Auctora - Meidän kanssamme et jää yksin.

  • Luotettava kumppanisi kaikissa vaiheissa.
  • Tilitoimistopalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Suomen Ystävällisin!

Sinunkin turvanasi

Oletko jo tutustunut toimialakohtaisiin palvelupaketteihimme

Tarjoammme asiakkaillemme matkailu- ja ravintola-alalla sekä hoiva-alalla valmiita, kustannustehokkaita palvelupaketteja. Alalla käytetyt ohjelmat ovat yhdistettyinä automatisoituun taloushallinto-ohjelmaan. Manuaalisen tiedon syöttäminen on historiaa ja virheet minimoituu valmiilla, tuetulla ja helppokäyttöisellä ratkaisulla.

MaRa-Kirjanpito

Palvelukokonaisuus matkailu- ja ravintola-alan erityistarpeisiin.

HoiVa Talous

Palvelukokonaisuus hoiva-alan erityistarpeisiin.

Auctora Tuotteet

Asiakkaiden tarpeista, asiantuntevien yhteistyökumppaneiden kanssa kehitetyt Auctora tuotteet helpottamaan yrityksesi arkea
Soita 040 482 4225
Lähetä viesti: info@auctora.fi
Olemme yhteydessä sinuun!
website facebook instagram linkedin