Lue asiakkaidemme kokemuksia Tilitoimisto Auctorasta

Meillä Tilitoimisto Auctorassa asiakas on aina palvelun keskiössä!

Meillä palvelu on ystävällistä, henkilökohtaista ja ammattitaitoista. Kuuntelemme ja olemme aina valmiita kehittämään ja kehittymään. Muun muassa näistä syistä asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista alla.

  • Tyytyväisiä asiakkaita 91% 91%
  • Kuinka moni nykyasiakas suosittelee Auctoraa 89% 89%
  • Asiakkaat pilvipalveluissa 93% 93%

Asiakastyytyväisyystutkimuksen tuloksia:

Hoiva-alan Asiakastarina

Espoon Eläkekotisäätiö

Espoon eläkekotisäätiö on käyttänyt Auctoran taloushallintapalveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. Palvelun henkilökohtaisuus ja monipuolinen palvelutarjonta ovat saattaneet yhteistyön syvälle tasolle, ja säätiö haluaa luottaa Auctoran palveluihin myös jatkossa.

Monipuolisesti säätiön taloushallinnan tukena

Espoon eläkekotisäätiö ylläpitää palvelutaloa ja senioritaloa Karakalliossa sekä palvelutaloa Olarissa. Molempien palvelutalojen yhteydessä on myös ruokaravintolat, jotka tarjoavat sekä paikan päällä ruokailua että kotiin toimitettuja ruokia. Säätiö tarjoaa tehostettua kodinomaista palveluasumista sekä vuokra-asuntoja tilapäiseen ja vakituisempaan tarpeeseen.

Säätiö on tehnyt pitkään yhteistyötä Tilitoimisto Auctoran kanssa kokonaistaloushallinnon saralla. Auctoran tarjoama palvelukokonaisuus sisältää tällä hetkellä kirjanpidon, palkkahallinnon ja tarvittavat ohjelmistot.

Pitkä yhteistyö on mahdollistanut sen, että he tuntevat hyvin toimintamallimme ja -tapamme. Myös säätiön henkilöstö on tullut tutuksi. He tietävät, mitä tämä toiminta sisältää, kertoo toiminnanjohtaja Stefan Heiskanen.

Järjestelmäintegraatioilla helppoutta ja sujuvuutta

Säätiön hallintoon liittyy paljon erikoistoimintoja, kuten esimerkiksi ARAlle tehtäviä kuukausiraportteja ja Espoon kaupungille tehtäviä raportteja. Raportit pitää tehdä jokaisesta yksiköstä erikseen, ja nämä ovat hoituneet Auctoran kanssa kehitettyjen toimintamallien avulla hyvin.

Säätiöllä on köytössään paljon erilaisia ohjelmia ja tietojärjestelmiä, jotka keskustelevat hyvin keskenään Auctoran ohjelmistojen kanssa. Tämä tekee muun muassa laskutuksesta ja tiliöinnistä helppoa.

Olemme aina löytäneet ratkaisun ongelmiin. Esimerkiksi nämä integraatiot ovat aiheuttaneet pientä päänvaivaa, mutta yhteisymmärryksellä olemme selvinneet. Auctoran henkilökunta on ystävällistä ja heidän kanssaan toimiminen on helppoa, Heiskanen pohdiskelee.

Joustavuutta kuvaa se, että välillä Auctoran henkilökunta on joutunut tuuraamaan yllättävissäkin tilanteissa.

– Meillä oli tilanne, että säätiön eräs avainhenkilö jäi eläkkeelle, ja jonkun piti hetken sijaistaa talousasiantuntijaa.  Kirjanpitäjä Matti Metsälampi oli siinä tilanteessa hetken aikaa tukenani, etten jäänyt yksin. Aina löytyy joku ratkaisu, Heiskanen kiittelee.

Yhteistyön perustana hyvä alatuntemus

Espoon eläkekotisäätiö uudelleenkilpailutti taloushallinnon palvelut keväällä 2020. Yhteistyötä Auctoran kanssa päätettiin jatkaa, koska kaikki on sujunut niin hyvin. Heiskanen arvostaa erityisesti sitä, että henkilöt ovat pysyneet samoina.

– Voin lämpimästi suositella Auctoraa muille hoiva-alan yrityksille. Heillä on niin paljon kokemusta kanssamme toimimisesta, että osaavat varmasti auttaa muitakin vastaavalla alalla toimivia, Heiskanen summaa.

Lue hoiva-alalle räätälöidystä palvelupaketistamme

Mara-alan Asiakastarina

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa asiakkailleen elämyksellisiä ravintolapalveluita sekä erinäköisiä tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Kun taloushallinnosta vastaa luotettava kumppani, helpottuu Kuninkaan Lohien arki huomattavasti. Yhdessä Auctoran kanssa töitä tehdään ihmiseltä ihmiselle.

“Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle”

Kuninkaan Lohien tunnelmallisessa miljöössä on tarjolla todella laaja kirjo erilaisia aktiviteetteja, mm. joogaa, luontoterapiaa, kokkikouluja, Survival Game ja Pakopeli. Kuninkaan Lohien upeat maisemat ja luonto keskellä pääkaupunkiseutua luovat rentouttavat puitteet pakoon arjesta.

Haluamme Kuninkaan Lohissa tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Hyödynnämme historiallista miljöötämme ja ympäröivää luontoa vahvasti inspiraationa ruokatuotteissamme. Haluamme vaalia perinteisiä ruuanvalmistustapoja, kuten savustusta ja loimutusta, sekä parhaita kotimaisia raaka-aineita, lähituotteita ja kauden makuja.

Meidän vahvuutemme on elämyksien tuottaminen. Jo se, että tulee meille vaikka pelkästään lounaalle, on elämys. Meillä käy päivittäin lounaalla noin 250 henkeä ja tarjoamme heille maukasta lounasta maalaismiljöössä. Kokonaisvaltainen elämys on se syy, minkä takia meille ajetaan kimppakyydeillä esim. Espoosta asti keskellä päivää, kertoo toimitusjohtaja Mika Turunen.

Osaava kumppani helpottaa arkea

Kuninkaan Lohien ja Auctoran yhteistyö alkoi ensin hyvin tyypillisesti niin, että taloudesta vastasi sisäisesti Kuninkaan Lohien oma talouspäällikkö ja Auctora toimi erillisenä tilitoimistona. Kun talouspäällikkö jäi äitiyslomalle, päätettiin kaikki oleelliset taloushallintoon liittyvät asiat siirtää sen ajaksi Auctoran vastuulle.

Tällä hetkellä yhteistyömme on todella tiivistä. He hoitavat meidän taloushallintomme käytännössä katsoen lähes kokonaan, Turunen toteaa.

– Arjessa iso helpottava tekijä on se, että kun soittamme Auctoraan, niin kyseinen ihminen tietää tasan tarkkaan, mistä puhutaan. Yrityksemme on heille tuttu ja heillä on olemassa valmiit datat ja muut tiedot. He pääsevät tietoihin suoraan käsiksi sekä katsomaan ja tarkistamaan tarvittavia asioita, Turunen sanoo.

Asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle

Yhteistyö on sujunut Turusen mukaan todella hyvin. Hänen mieleensä ei tule mitään, mikä ei olisi toiminut. Jos mieleen on tullut esimerkiksi jokin kehitysehdotus, on asiat aina keskustelu läpi ja sitten tehty niihin tarvittavia muutoksia.

He reagoivat asioihin hyvin herkästi. Arvostan sitä, Turunen painottaa. Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle. Toiminta on nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista. Siinä se, Turunen kiteyttää.

Lue MaRa-alalle räätälöidystä palvelupaketistamme

Koe sinäkin tilitoimiston uusi, ystävällisempi ulottuvuus!

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun. Hiotaan yhdessä yrityksestäsi timantti!

Voit myös soittaa meille 040 539 5506 tai piipahtaa kahville!

Tilitoimisto Auctora Oy, Perintökuja 8, 5 krs (talo Avia Line 1), 01510 Vantaa