Lue asiakkaidemme kokemuksia Tilitoimisto Auctorasta

Meillä Tilitoimisto Auctorassa asiakas on aina palvelun keskiössä!
Meillä palvelu on ystävällistä, henkilökohtaista ja ammattitaitoista. Kuuntelemme ja olemme aina valmiita kehittämään ja kehittymään. Muun muassa näistä syistä asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä.
Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista alla.

  • Tyytyväisiä asiakkaita 91% 91%
  • Kuinka moni nykyasiakas suosittelee Auctoraa 89% 89%
  • Asiakkaat pilvipalveluissa 93% 93%

Kyselytutkimus 2021

Asiakastyytyväisyystutkimus 2021

Nopea, kustannustehokas ja ammattitaitaoinen.

Ari Kuosma

Provia Isännöinti Oy

Täydellistä ei ole olemassa, mutta lähelle pääsevät.

Risto Luukka

Car Paint Center Helsinki Oy

Palvelu hyvää ja toimivaa.

Jari Patosalmi

Sydänmuuraus Oy / Vantaa

Minulle nimetty oma kirjanpitäjä vastaa hyvin nopeasti kyselyihini. Fennoa-järjestelmä on aivan erinomainen ja yrityksen talouden reaaliaikainen seuranta onnistuu vaivattomasti.

Pekka Mikkola

Kokonaisuus toimii sujuvasti. Kaikkiin kysymyksiin olen saanut nopeasti vastauksen. Ammattitaitoa löytyy.

Antti Ylätalo

Matkailukonsultit Ky / Kouvola

Service availability, personnel skills, counseling and friendliness.

Kari Neulaniemi

TDTS Oy / Vantaa

Todella henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Kaikki sujuu Auctoran kanssa erittäin hyvin. Hyvää ja tarkkaa työtä tietenkin myös. Suosittelemme!

Anna K

Benecom / Vantaa

Asiakaskokemus: Espoon Eläkekotisäätiö

Monipuolisesti säätiön taloushallinnan tukena

Espoon eläkekotisäätiö on käyttänyt Auctoran taloushallintapalveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. Palvelun henkilökohtaisuus ja monipuolinen palvelutarjonta ovat saattaneet yhteistyön syvälle tasolle, ja säätiö haluaa luottaa Auctoran palveluihin myös jatkossa.

Espoon eläkekotisäätiö ylläpitää palvelutaloa ja senioritaloa Karakalliossa sekä palvelutaloa Olarissa. Molempien palvelutalojen yhteydessä on myös ruokaravintolat, jotka tarjoavat sekä paikan päällä ruokailua että kotiin toimitettuja ruokia. Säätiö tarjoaa tehostettua kodinomaista palveluasumista sekä vuokra-asuntoja tilapäiseen ja vakituisempaan tarpeeseen.

Säätiö on tehnyt pitkään yhteistyötä Tilitoimisto Auctoran kanssa kokonaistaloushallinnon saralla. Auctoran tarjoama palvelukokonaisuus sisältää tällä hetkellä kirjanpidon, palkkahallinnon ja tarvittavat ohjelmistot.

– Pitkä yhteistyö on mahdollistanut sen, että he tuntevat hyvin toimintamallimme ja -tapamme. Myös säätiön henkilöstö on tullut tutuksi. He tietävät, mitä tämä toiminta sisältää, kertoo toiminnanjohtaja Irene Valo.

Järjestelmäintegraatioilla helppoutta ja sujuvuutta

Säätiön hallintoon liittyy paljon erikoistoimintoja, kuten esimerkiksi ARAlle tehtäviä kuukausiraportteja ja Espoon kaupungille tehtäviä raportteja. Raportit pitää tehdä jokaisesta yksiköstä erikseen, ja nämä ovat hoituneet Auctoran kanssa kehitettyjen toimintamallien avulla hyvin.

Säätiöllä on köytössään paljon erilaisia ohjelmia ja tietojärjestelmiä, jotka keskustelevat hyvin keskenään Auctoran ohjelmistojen kanssa. Tämä tekee muun muassa laskutuksesta ja tiliöinnistä helppoa.

– Olemme aina löytäneet ratkaisun ongelmiin. Esimerkiksi nämä integraatiot ovat aiheuttaneet pientä päänvaivaa, mutta yhteisymmärryksellä olemme selvinneet. Auctoran henkilökunta on ystävällistä ja heidän kanssaan toimiminen on helppoa, Valo pohdiskelee.

Joustavuutta kuvaa se, että välillä Auctoran henkilökunta on joutunut tuuraamaan yllättävissäkin tilanteissa.

– Meillä oli tilanne, että säätiön eräs avainhenkilö jäi eläkkeelle, ja jonkun piti hetken sijaistaa talousasiantuntijaa.  Kirjanpitäjä Matti Metsälampi oli siinä tilanteessa hetken aikaa tukenani, etten jäänyt yksin. Aina löytyy joku ratkaisu, Valo kiittelee.

Yhteistyön perustana hyvä alatuntemus

Espoon eläkekotisäätiö uudelleenkilpailutti taloushallinnon palvelut keväällä 2020. Yhteistyötä Auctoran kanssa päätettiin jatkaa, koska kaikki on sujunut niin hyvin. Valo arvostaa erityisesti sitä, että henkilöt ovat pysyneet samoina.

– Voin lämpimästi suositella Auctoraa muille hoiva-alan yrityksille. Heillä on niin paljon kokemusta kanssamme toimimisesta, että osaavat varmasti auttaa muitakin vastaavalla alalla toimivia, Valo summaa.

Koe sinäkin tilitoimiston uusi, ystävällisempi ulottuvuus!

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun.
Hiotaan yhdessä yrityksestäsi timantti!

Soita meille 040 482 4225 tai piipahda kahville

Tilitoimisto Auctora Oy
Perintökuja 8, 5 krs (talo Avia Line 1)
01510 Vantaa

Tilitoimisto Auctora