mara-kirjanpito

MaRa-Kirjanpito – palvelukokonaisuus matkailu- ja ravintola-alan erityistarpeisiin

 

Kustannusseurannalla tehokkuutta johtamiseen

Nyt jos koskaan on yrittäjien oltava hereillä yrityksen talouden lukujen seurannassa. Jo pieniltä tuntuvat kustannusmuutokset vaikuttavat kannattavuuteen, ja siksi niiden seurannan täytyy olla yrittäjän omissa käsissä.

MaRa-Kirjanpito mahdollistaa yrityksen talouden ja katteiden seurannan kustannustehokkaasti.

MaRa kirjanpito Kuninkaan Lohet

Säästä aikaa ja rahaa!
MaRa-kirjanpito palvelupaketissa tarvittavat ohjelmistot on valmiiksi integroitu.

Voit valita seuraavista palvelualueista

 • Kirjanpitolainsäädännön mukainen kirjanpito, arvonlisä- ja tuloveroilmoitukset sekä muu lakisääteinen raportointi
 • Pankkivaltuutukseen liittyvät palvelut
 • Kirjanpidon asiakaskohtainen lisäraportointi
 • Johdon laskenta- ja controllerpalvelut
 • Palkkahallinto
 • Laskutus ja myyntireskontra
 • Ostoreskontra
 • Vero-oikeudelliset ja yhtiöoikeudelliset palvelut
 • Tilitoimiston käyttämän ohjelmiston rajoitettu etäkäyttö

Yhteensopivuus

 • Yleisimmät kassajärjestelmät etäyhteydellä (Esimerkiksi Finnpos, Winnpos, SKJ)
 • Yleisimmät työvuorosuunnitteluohjelmistot (Esimerkiksi Maraplan, Työvuorovelho, HR suunti, Tuntinetti, Maxtech)

MaRa-alan asiakastarina: Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet

“Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle”

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa asiakkailleen elämyksellisiä ravintolapalveluita sekä erinäköisiä tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Kun taloushallinnosta vastaa luotettava kumppani, helpottuu Kuninkaan Lohien arki huomattavasti. Yhdessä Auctoran kanssa töitä tehdään ihmiseltä ihmiselle.

Kuninkaan Lohien tunnelmallisessa miljöössä on tarjolla todella laaja kirjo erilaisia aktiviteetteja, mm. joogaa, luontoterapiaa, kokkikouluja, Survival Game ja Pakopeli. Kuninkaan Lohien upeat maisemat ja luonto keskellä pääkaupunkiseutua luovat rentouttavat puitteet pakoon arjesta.

Haluamme Kuninkaan Lohissa tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Hyödynnämme historiallista miljöötämme ja ympäröivää luontoa vahvasti inspiraationa ruokatuotteissamme. Haluamme vaalia perinteisiä ruuanvalmistustapoja, kuten savustusta ja loimutusta, sekä parhaita kotimaisia raaka-aineita, lähituotteita ja kauden makuja.

– Meidän vahvuutemme on elämyksien tuottaminen. Jo se, että tulee meille vaikka pelkästään lounaalle, on elämys. Meillä käy päivittäin lounaalla noin 250 henkeä ja tarjoamme heille maukasta lounasta maalaismiljöössä. Kokonaisvaltainen elämys on se syy, minkä takia meille ajetaan kimppakyydeillä esim. Espoosta asti keskellä päivää, kertoo toimitusjohtaja Mika Turunen.

Osaava kumppani helpottaa arkea

Kuninkaan Lohien ja Auctoran yhteistyö alkoi ensin hyvin tyypillisesti niin, että taloudesta vastasi sisäisesti Kuninkaan Lohien oma talouspäällikkö ja Auctora toimi erillisenä tilitoimistona. Kun talouspäällikkö jäi äitiyslomalle, päätettiin kaikki oleelliset taloushallintoon liittyvät asiat siirtää sen ajaksi Auctoran vastuulle.

– Tällä hetkellä yhteistyömme on todella tiivistä. He hoitavat meidän taloushallintomme käytännössä katsoen lähes kokonaan, Turunen toteaa.

– Arjessa iso helpottava tekijä on se, että kun soittamme Auctoraan, niin kyseinen ihminen tietää tasan tarkkaan, mistä puhutaan. Yrityksemme on heille tuttu ja heillä on olemassa valmiit datat ja muut tiedot. He pääsevät tietoihin suoraan käsiksi sekä katsomaan ja tarkistamaan tarvittavia asioita, Turunen sanoo.

Asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle

Yhteistyö on sujunut Turusen mukaan todella hyvin. Hänen mieleensä ei tule mitään, mikä ei olisi toiminut. Jos mieleen on tullut esimerkiksi jokin kehitysehdotus, on asiat aina keskustelu läpi ja sitten tehty niihin tarvittavia muutoksia.

– He reagoivat asioihin hyvin herkästi. Arvostan sitä, Turunen painottaa.

– Meille tärkeintä Auctoran kanssa tehtävässä yhteistyössä on se, että

asioita tehdään ihmiseltä ihmiselle. Toiminta on nopeaa, luotettavaa ja

ammattitaitoista. Siinä se, Turunen kiteyttää.

Markus Heiman

Soita asiantuntijallemme
Markus Heimanille ja kysy lisää!
040 482 4225