Tervetuloa ystävälliseen tilitoimistoon!

Tilitoimisto Auctora

Auctora on yrittäjän luotettava kumppani yritystoiminnan kaikissa vaiheissa,
nyt ja tulevaisuudessa, hyödyntäen alan viimeisintä osaamista ja teknologiaa.

Tiedämme, että yrityksillä on monenlaisia tarpeita ja pystymme auttamaan sinua, oli kyseessä sitten perinteinen kirjanpito tai myyntiprojektien suunnittelu.

Henkilökohtaista palvelua

Tilitoimiston rooli on muuttunut lyhyessä ajassa yhä enemmän yrittäjää palvelevaksi kumppaniksi, kaikissa taloutta ja yrityksen tulevaisuutta koskevissa asioissa. Tämä tarkoittaa enemmän henkilökohtaista palvelua, johon erityisesti panostamme.

Auctora tarjoaa hallinto- ja neuvontapalveluja uusia toimintatapoja etsiville yrityksille. Aktiivinen vuorovaikutus on meille kaikki kaikessa.

Palvelu on ilomme ja ammattitaito etuoikeutemme

Henkilöstö on toimistomme sydän ja toimintamme kulmakivi. Tarjoamme palvelua, joka on alansa huippua, koska meillä on erinomainen otos alan parhaista työntekijöistä. Asiantunteva ja helposti lähestyttävä henkilöstö tarjoaa teille ymmärrettävää ja erityisen laadukasta tilitoimistopalvelua. Me lupaamme olla Suomen ystävällisin tilitoimisto!

Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset

  • Tyytyväisiä asiakkaita 91% 91%
  • Kuinka moni nykyasiakas suosittelee Auctoraa 89% 89%
  • Asiakkaat pilvipalveluissa 93% 93%

Koe sinäkin tilitoimiston uusi, ystävällisempi ulottuvuus!

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ovat yhteydessä sinuun. Hiotaan yhdessä yrityksestäsi timantti!

Auctoran omistajat

Markus Heiman

Osakas,
toimitusjohtaja

Olen toiminut tilitoimistoalalla vuodesta 1988 lähtien neljällä vuosikymmenellä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Eritysosaamisalaani ovat asiakaspalvelu, laskentatoimi, taloushallinnon järjestelmät sekä yritysjuridiikka.

040 482 4225
markus.heiman(ät)auctora.fi

Jaana Heiman

Osakas, Auctora Yrityspalvelut Oy toimitusjohtaja

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja motivoitunut henkilökunta. Haluamme löytää parhaat talous- ja palkkahallinnon palveluratkaisut asiakkaillemme ja huolehtia, että palvelumme mukautuvat asiakkaan liiketoiminnan muutoksien myötä ja edistävät sitä. Taloushallinon asiantuntijuuden lisäksi minulla on pitkä kokemus esimies- ja myyntityöstä.

0400 313 903
jaana.heiman(ät)auctora.fi

Timo Heiman

Osakas,
palvelujohtaja

Minulla on taloushallinnon erilaisista johto- ja toteutustehtävistä 20 vuoden kokemus, sekä pitkä kokemus ravintola-alan taloushallinnon toteuttamisesta erikokoisiin yrityksiin.

0400 353 723
timo.heiman(ät)auctora.fi

Matti Metsälampi

Osakas,
palvelujohtaja

Olen vuodesta 2006 alkaen kartuttanut kokemustani monipuolisesti erilaisista taloushallinnon tehtävistä ja kokonaisvaltaisesta hallinnasta.

040 480 6226
matti.metsalampi(ät)auctora.fi

Auctoran myynti ja asiantuntijapalvelut

Oli kyse sitten toiminimen kirjanpidosta tai laajasta ERP-ulkoistuksesta, Auctoran asiantuntijat auttavat löytämään sopivan ratkaisun.

Myynti ja asiantuntijapalvelut

Hoidamme asiakkaiden tarpeiden kartoituksen ja toimimme uusien asiakkaiden yhteyshenkilönä.

Markus Heiman
Puhelin 040 482 4225
markus.heiman ( a ) auctora.fi

Ura Auctorassa

Auctoralaiset odottavat hakemustasi!

Tekijämme tulevat osaksi Auctora-perhettä, joka antaa liikkumatilaa ja tukee kehittymistäsi. Keskustelemme mielellämme uranäkemyksistäsi ja mahdollisuuksista päästä mukaan yhteiseen tarinaamme.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen
info (a) auctora.fi.

Kokeneet konkarit saavat täältä hyvän tukikohdan edistää omaa osaamistaan ja intressejään, ja alaa opiskelevat tai juuri työuraansa aloittelevat puolestaan erinomaisen kasvualustan.

Markus Heiman, toimitusjohtaja

Soita meille 040 482 4225 tai piipahda kahville!