Helpota taloushallintoa – Turvaa saatavasi
laskun erääntymisen jälkeen 

Tuskailetko monimutkaisen taloushallinon parissa? Saatavien hallinta on hankalaa, mutta perintätoimien käyttäminen arveluttaa? Tehokas ja käytännöllinen perintäpalvelu on ratkaisu saatavien hallintaan liittyviin ongelmiin.

Perinnän käyttäminen ei ole enää lainkaan harvinaista. Perintä osana taloushallintoa on viime aikoina laajasti yleistynyt, ja lähes kaikki isot ja pienet säännöllisesti laskuttavat yritykset käyttävät palveluja. Perintäpalvelujen käyttäminen onkin lähes väistämätöntä, kun asiakkaiden ja laskujen määrä kasvaa.

Tehokas ja toimiva perintäprosessi

Toisin kuin moni meistä uskoo, perintäpalvelun käyttäminen ei suinkaan ole vaikeaa tai aikaa vievää. Nykyaikaisten, sähköisten perintäpalvelujen avulla saatavien hallinta on helppoa ja edullista.

Auctora Turva -perintäpalvelun avulla rahat kotiutuvat yrityksesi kassaan nopeasti. Ohjelmisto mahdollistaa automatisoidun perinnän, mikä puolestaan säästää kallisarvoista aikaasi. Myös työnteon mielekkyys säilyy, kun työaikaa vapautuu itselle merkityksellisten tehtävien hoitamiseen.

Monipuolista ohjelmistoa voidaan muokata omia tarpeita vastaavaksi.  Ohjelmaan on esimerkiksi mahdollista merkitä valmiiksi aikarajat, joiden umpeuduttua muistutukset ja perintäkirjeet lähtevät matkaan automaattisesti. Automatiikasta voidaan tarvittaessa myös poistaa tietyt asiakkaat, joihin perintätoimia ei haluta kohdistaa.

Tilitoimiston ja perinnän yhteistyö

Palvelun ovat kehittäneet yhteistyössä Tilitoimisto Auctora Oy sekä perintätoimisto Visma Duetto. Palvelu on asiakkaalle monin tavoin hyödyllinen – asiakas saa käyttöönsä samanaikaisesti ammattilaisten neuvot niin taloushallinnossa kuin saatavienhallinnassa.

Ottamalla Auctora Turva -perinnän osaksi taloushallintoasi, saat käyttöösi valmiiksi mietityn ja toimivan perintämallin. Palvelu sisältää kaikki saatavien hallinnassa tarvittavat työkalut: muistutukset, perintätoimenpiteet sekä maksujen valvonnan.  Auctora Turva on saatavilla suoraan useista taloushallinnon ohjelmistoista ilman kalliita käyttöönottoprosesseja.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, niin olemme yhteydessä sinuun.

6 + 1 =

Soita asiantuntijallemme
Hannu Havukoskelle ja kysy lisää!
040 539 5506