Yhteistyökumppanimme

Meillä Auctoralla on vahva ohjelmisto-osaaminen sekä laaja ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto. Me mahdollistamme yrityksellesi parhaan mahdollisen laadun, jokaiseen tarpeeseen sopivimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.

Auctora käyttää palvelutuotannossaan lukuisten tunnettujen ja luotettavien ohjelmistotalojen tuotteita. Näin pystymme takaamaan sinulle modernin ja reaaliaikaisen taloudenseurannan ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Tutustu myös Auctoran tuotteisiin

Vuosien kokemuksen myötä, me Auctoralla olemme havainneet asiakkaillamme tarpeita, joita perinteinen tilitoimisto ei pysty täyttämään. Yhteistyössä alansa huippujen kanssa, olemme luoneet tuotteita, joita jokainen yritys jossain vaiheessa tarvitsee.

Lue lisää tuotteistamme
Accuna on Talgraf Oy:n kehittämä uuden sukupolven talousinformaatio-ohjelmisto, joka sisältää paljon mm. visuaalisuuteen, tietosisältöön ja tiedon jakamiseen liittyviä uusimman teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Ohjelmisto on käytettävissä tietokoneen lisäksi www-selaimella, älypuhelimella ja tabletilla. Vuodesta 1992 toiminut Talgraf Oy on Suomen johtava raportointi- ja budjetointiratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotoimittaja.
Apixin avulla aloitat helposti, nopeasti ja ilman suuria kustannuksia verkkolaskutuksen ja verkkolaskujen vastaanoton. Apix digitalisoi myös kaikki toimitusketjuihisi liittyvät bisnesdokumentit, kuten tilaukset, vahvistukset ja laskut. Apix muuntaa aineiston sellaiseen muotoon, että tiedostot välittyvät täysin digitaalisesti, automaattisesti ja virheettömästi järjestelmien välillä. Apixin palvelut soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.
eTasku on pilvipalvelu ja mobiilisovellus, jolla skannaat ja lähetät kuitit sekä matkalaskut kirjanpitoon suoraan puhelimestasi. eTaskusta saadun hyödyn määrä kasvaa suorassa suhteessa kuittien lukumäärään.
Fennoa toimittaa Auctoralle pilvipohjaisen taloushallinto ohjelman joustavalla toimitamallilla. Ohjelmassa onnistuu kaikki PK yrityksille tärkeät toiminnot.
Flashnode yhdistää Lemonsoft ja Procountor taloushallinto-ohjelmistot esimerkiksi verkkokauppaan tai asiakkaan omaan CRM järjestelmään.
Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä.
MaraPlan on tehokas työkalu henkilöstöresurssien suunnitteluun ja hallintaan. Tuntien laskenta palkanlaskentaan on täysin automatisoitu. Ohjelmistolla on jo tuhansia käyttäjiä noin 3 000 asiakastoimipaikassa.
Pohjantähti on tarjonnut asiantuntevaa vakuutuspalvelua jo yli 120 vuoden ajan. Pohjantähdeltä saat monipuoliset vakuutukset yritykselle, mukaan lukien mm. turvan henkilöstölle, kiinteistöille ja yrityksesi omaisuudelle. Halutessasi voit ottaa vakuutusturvan myös esimerkiksi toiminnan keskeytymistä silmällä pitäen.
Procountor on tällä hetkellä johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Procountor tarjoaa asiakkaillemme pilvipalveluna toimivan taloushallinnon ohjelmiston ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella. Procountor sopii hyvin suurten yritysten vaativiin tarpeisiin.
TyövuoroVelho-ohjelmalla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja sähköistää koko prosessin työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan. TyövuoroVelho mahdollistaa nopean ja toimivan työajanhallinnan, jotta yrittäjä voi keskittää energiansa yrityksen keskeisiin tehtäviin.
Yritysluotto.fi on lainapalvelu, joka tarjoaa vaivattoman ratkaisun yrityksen nopean lainan tarpeeseen.
Luotettava Kumppani on helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet. Palvelu noutaa työn toimittajan puolesta tiedot eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun tietoja ei tarvitse hakea ja toimittaa tilaajalle erikseen.

Soita 040 539 5506 tai jätä viesti asiantuntijoillemme, autamme sinua mieluusti.

Lähetä viesti, niin olemme yhteydessä sinuun.

13 + 12 =